Moederdag cadeau? tijdschriften naar keuze

Een moederdag cadeau is altijd lastig om te vinden. Wij maken het makkelijk want zij kan zelf losse tijdschriften kan uitzoeken uit een assortiment van meer 1.800 verschillende tijdschriften. Je kan de cadeaukaart in een luxe envelop ontvangen of je kunt de cadeaubon ook direct printen of per e-mail sturen!

Gratis per post

De cadeaukaart wordt altijd GRATIS verzonden. Luxe verpakking (€1,95 p.st). GRATIS persoonlijke tekst.

Direct per e-mail

Per e-mail op de gewenste datum verstuurd naar de ontvanger! Voeg een GRATIS persoonlijke tekst toe.

Direct printen

De groene kadobon snel nodig? Bestel per e-mail en print direct met GRATIS printbare envelop.

Moederdag cadeau? Tijdschriften naar keuze!

Moederdag is bij uitstek de dag waarop je je moeder kan gaan bedanken. Gewoon laten weten dat je van haar houdt en dat je haar dankbaar bent wat ze allemaal voor jou heeft gedaan. En wat is dan leuker als je moeder van tijdschriften lezen houdt deze naar keuze cadeau te doen. Want je zit goed met de magazinebon als moederdag cadeau. Je laat haar het online lekker zelf uitzoeken uit een assortiment van meer dan 1.800 losse verschillende tijdschriften! In een luxe bijpassende bedankt envelop met je persoonlijke boodschap op de cadeaukaart die we GRATIS voor je op de cadeaukaart printen.

Een heerlijk moederdag cadeau om je moeder te verrassen met haar favoriete magazine. Zo geniet je moeder lekker onderuit gezakt met een glas wijn van haar favoriete tijdschrift. Alle bekende vrouwenbladen van Libelle tot Linda zijn verkrijgbaar dus lekker gaan lezen maar! Weer eens wat anders als een bos bloemen of als een doos chocolade.

De cadeaubon is ook in delen te besteden zodat je vaker je tijdschrift naar keuze kunt bestellen. Dus geen abonnementen waar je aan vast zit nee gewoon lekker losse tijdschriften bestellen. Kortom geef een tijdschrift cadeau! Stuur per e-mail of post. Kortom: magazinebon is een origineel moederdag cadeau!

Scroll naar top