Een mooi Moederdag cadeau is haar favoriete magazine!

Op Moederdag 2021 geef je haar tijd voor zichzelf met een Magazinebon! Zo kiest zij zelf online haar favoriete magazine uit meer dan 5.000 verschillende losse tijdschriften. Lezen wanneer zij dat wil, zonder een abonnement.

Gratis thuisbezorgd

De cadeaukaart in luxe verpakking (€1,95 p.st). GRATIS persoonlijke tekst. GRATIS cadeaubon thuisbezorgd.

Per e-mail op 9 mei

Als digitale cadeaubon op de gewenste datum verstuurd naar de ontvanger! Voeg een GRATIS persoonlijke tekst toe.

Zelf printen, gelijk geven

De Magazinebon snel nodig? Bestel per e-mail en cadeaubon printen met GRATIS printbare envelop.

Moederdag cadeau kiest zij zelf uit 5.000 tijdschriften

Op Moederdag 2021 verwen je haar met een mooi Moederdag cadeau. Op deze dag laat je jouw moeder jouw waardering blijken. Misschien kan zij wel tijd voor zichzelf gebruiken? En leest zij graag tijdschriften ter ontspanning? Met een tijdschriften pakket uit de winkel is het vaak onmogelijk om tijdschriften te geven die echt persoonlijk zijn en gewenst. 

Met de Magazinebon kan zij zelf al haar favoriete tijdschriften uitkiezen en dat gemakkelijk online en vanuit huis. Zo kiest zij uit meer dan 5.000 verschillende tijdschriften, zoals in de categorie mode, koken en tuinieren. Daarnaast kiest zij uit tijdschriften op het gebied van psychologie, spiritualiteit en gezondheid. Zo zijn er de leukste magazines voor alle moeders.

Tip: maak de Magazinebon nog persoonlijker door gratis jouw persoonlijke tekst toe te voegen voor Moederdag. Kortom, bedank haar met de Magazinebon als mooi Moederdag cadeau!

Alleen losse tijdschriften zonder abonnement

Met de Magazinebon als Moederdag cadeau kiest zij zelf online uit verschillende losse tijdschriften voor haar en altijd zonder abonnement. Zo kan zij dus allerlei tijdschriften blijven lezen zonder de verplichting van een abonnement, dat is wel zo prettig. Op deze manier heeft zij ook de mogelijkheid om andere tijdschriften te ontdekken. Bovendien kan zij de Magazinebon ook in delen besteden. Zo kan zij ook op een later moment besluiten om nieuwe tijdschriften te willen ontvangen.

Gratis per post bezorgen, online of zelf printen

Kies zelf hoe je het Moederdag cadeau wilt laten bezorgen. Wij bezorgen de Magazinebon gratis per post en indien gewenst in een luxe verpakking voor Moederdag. Daarnaast kun je de tijdschriftenbon ook door ons per email laten bezorgen op Moederdag, 9 mei. Jouw Moederdag cadeau bezorgen kan dus ook gemakkelijk online. 

En wil je de tijdschriftenbon persoonlijk geven? Of heb je een last-minute Moederdag cadeau nodig? Dan kun je de Magazinebon ook zelf uitprinten met de gratis printbare envelop. Zo kun je het Moederdag cadeau gelijk geven en wanneer jij dat wilt!

Winkelwagen
Scroll naar top