Keuze kerstpakket 2017-03-07T14:31:48+00:00
libelle tijdschrift
Marie Claire tijdschrift
Gezond nu tijdschrift
Men's Health magazine
Autoweek magazine
JFK magazine
  • Keuze uit 1.800+ tijdschriften

  • In de waarden €10 tot €100

  • Direct printen of per e-mail

  • Gratis persoonlijke tekst

  • Gratis verpakking & verzending

  • Bestel vóór 15.00=morgen in huis

Keuze kerstpakket ? Magazinebon.nl voor al je collega’s!

Een tijdschrift cadeau is altijd een origineel cadeau. Het leuke is dat hij of zij zelf losse tijdschriften kan uitzoeken uit een assortiment van meer 1.800 verschillende tijdschriften. Je kan de cadeaukaart in een luxe envelop ontvangen of je kunt de cadeaubon ook direct printen of per e-mail sturen!

Keuze uit 1.800 tijdschriften

Kies uit een groot assortiment van meer dan 1.800 verschillende losse tijdschriften. Alle bekende tijdschriften voor hem en haar! Géén abonnementen.
>> bekijk tijdschriften assortiment

tijdschrift naar keuze assortiment

In luxe cadeaukaart!

Nu als cadeaukaart met persoonlijke boodschap in een GRATIS luxe envelop! Bestel vóór 15.00 is morgen in huis. De verzendkosten zijn €1,95.

Direct per post bestellen

E-mail met je eigen bericht!

Je cadeaubon wordt dan op de gewenste datum per e-mail verstuurd met daarin je persoonlijke boodschap en een link naar de cadeaubon.

Luxe giftbox kerst
Direct per e-mail bestellen

Snel nodig? Direct printen!

Heb je de cadeaubon snel nodig? Bestel deze per e-mail en deze is direct te printen met GRATIS printbare envelop. Binnen 3 minuten geleverd!

tijdschrift cadeau direct printen
Direct bestellen zelf printen

Keuze kerstpakket ? Magazinebon.nl voor al je collega’s!

Magazinebon is het keuze kerstpakket voor uw relatie of uw medewerker! Het geeft vrijheid in keuze uit een zeer groot assortiment van losse magazines. Wij denken graag met uw mee en komen graag uw wensen tegemoed. De magazinebon wordt nog persoonlijker in uw eigen huisstijl. Wij ontwerpen de magazinebon in uw eigen huisstijl en versturen uw persoonlijke kerstboodschap gratis mee.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden zo kunnen wij de magazinebonnen per mail verzenden in uw huisstijl naar een bestand van emailadressen wat u ons aanlevert. Ook kunnen wij de bonnen per post laten bezorgen niet alleen op één adres maar ook als het gaat om verzending naar meerdere verschillende adressen. Vraag naar de mogelijkheden, wij helpen u graag!